۱۰ نکته درباره کاشت ناخن های مصنوعی
۱- برای کاشت ناخن به افراد ماهر مراجعه کنید. محصولات قابل استفاده در خانه نیازمند مهارتهایی بیش از رنگ کردن موها توسط خودتان است.
۲- ناخنهای مصنوعی خود را شل نکنید. Schoon میگوید:« آنها برای چسبیدن به ناخن طراحی شدهاند، پس در صورت شل شدن از سطح بالایی ناخن جدا میشوند. پس از کنده شدن، ناخن طبیعی میبایست سالم باشد. برای برداشت ناخنهایتان به روش صحیح به افراد ماهر مراجعه کنید.
۳- تکنسین ناخن خود را از روی پیشنهادات دوستان انتخاب کنید تا توجه مطلق به مکان و هزینه. Schoon همچنین اضافه کرد که اکثر افراد به سالنی در نزدیکی منزل خود مراجعه میکنند، چرا که قیمت روی شیشه آنها را جذب میکند ولی خدمات قابل مقایسه با فرد تحصیلکرده با مهارتهای صحیح را دریافت نخواهند کرد. اگر تکنسین ناخن بیتجربه باشد، ممکن است صفحه ناخن را بیش از حد سوهان زده و نازک کند، روی آن ناخن ژلهای یا آکریلیک استفاده کند که موجب آسیب به ناخن میشود.
۴- سالن ناخن میبایست بهداشتی و تمیز بوده و پس از هربار استفاده، وسایل ضدعفونی شوند.
۵- تکنسین باید پیش از شروع کار دستهای خود را خوب بشوید و از شما هم بخواهد که دستهای خود را خوب بشویید.
۶- با کوتیکولهای ناخن کاری نداشته باشید. اجازه دستکاری و عقب دادن کوتیکولها را ندهید. از بین بردن حفاظ میان ناخن و بستر آن میتواند موجب ایجاد بیماری شود.
۷- اقدام به بستن ناخن با نوارهای بانداژ یا تعمیر ناخن آسیبدیده نکنید. برای اجتناب از احتمال بروز عفونت به متخصص مراجعه کنید.
۸- از تکنسین مود درباره نحوه مراقبت از ناخنها تا جلسه بعدی بپرسید. داشتن تکنسین خوب و ماهر ضروریست، کسی که به خوبی بتواند روشهای مراقبت از ناخن را به شما آموزش دهد.
۹- اگر اشکالی وجود دارد، اعتراض کنید. پس از گذاشتن ناخن مصنوعی، در صورت بروز هر گونه درد تکنسین خود را در جریان بگذارید، چرا که این درد غیرطبیعی است.اگر خارش یا تورم در نزدیکی نوک انگشت یا چشم، صورت یا گردن( که اغلب زنان با دست خود لمس میکنند) به وجود آمد، از پزشک خود درباره حساسیت به مواد ناخن مصنوعی بپرسید.
۱۰- همیشه طبیعی باشید. آکادمی پوست آمریکا، پیشنهاد میدهد که ناخن مصنوعی را گاهی کنار بگذارید تا به ناخنهای خود استراحت داده باشید.