از شستن بیش از حد محل جوشها خودداری کنید
بسیاری از کسانی که از جوش رنج میبرند، شستن زیاد ناحیه جوش زده را خوب و مفید تلقی کرده و برای درمان قطعی این عارضه، مدام دوش میگیرند و انواع و اقسام صابونها را امتحان میکنند. این در حالی است که متخصصان پوست عقیده دارند که شستن پوست بیش از دو تا سه بار در روز نه تنها نتیجه مطلوب نخواهد داشت، بلکه وضعیت جوشها را وخیمتر نیز خواهد کرد.
جوشها اغلب در صورت، سینه، پشت و دیگر نقاط بدن دیده میشود. شستن افراطی جوشها معمولا با ترشح چربی بیشتر در ناحیه جوش زده همراه بوده و کمکی به درمان آن نمیکند.استفاده از ضد عفونی کنندههای قوی نظیر الکل سفید و یا استفاده بیرویه از فرآوردهها و کرمهای به اصطلاح درمان کننده آکنه نیز توصیه نمیشود. این قبیل ترکیبات علاوه بر اینکه پیری زودرس پوست را به دنبال دارند، درمان واقعی جوشهای پوستی را نیز به تعویق میاندازند- در انتخاب صحیح ویتامینها و مکملها دقت کنید.
کارشناسان علوم تغذیه میزان مجاز مصرف ید را در حدود 150 میکروگرم در روز توصیه میکنند، اما بسیاری از پزشکان بر این عقیده هستند که مصرف بیش از این مقدار، در بروز جوشهای پوستی موثر است. بنابراین از مصرف مکملهایی که دوزهای غیرمجازی از این عنصر را وارد بدن میکنند، پرهیز کنید. استفاده از مکملهای افزاینده ترشح طبیعی هورمون تستوسترون نیز همانند تزریق مستقیم خود تستوسترون میتواند منجر به بروز آکنه و جوشهای پوستی گردد.